fredag 17 maj 2013

Oliver Twist-musikalen


Oliver Twist



Jag tyckte attdet var bra att vi såg filmen före annars skulle jag inte förståtthandlingen. Jag tyckte att den ibland var lite skrämmande. Det varroligt att ha lite Oliver Twist tema. Det var roligt att Emilia varmed. Jag tyckte att alla skådespelare var bra att spela teater. Detvar verkligen värt pengarna!



Michelle

 
OliverTwist



Oliver mamma hade bebis i magen.

Sen föddes Oliver. Oliver kom till barnhem. Polisen jagade Oliver.

Emiliavar med i teatern. Hon hade fina vita kläder. Nancyhjälpte Oliver. Först kramades Nancy och Sykes sen slog henne. Senåskade det jättemycket. nancy sjöng och sen kom Sykes och sen gickde i trapporna och försvann. Sen fick Oliver komma till farbrorBrownlow. En farbror fick eld i rumpan. Sen kom alla in och viapploderade och de bugade och tackade.



Frida3a

 
Oliver Twist



Vi har sett OliverTwistfilmen och musikalen.

Filmen var bra för attden var på svenska.

Musikalen var på finskamen jag fattade lite.

Det var läskigt när Billföll ner för ett 16 m stup.

Teatern var rolig ochsamtidigt spännande.

Vi fick spara biljettenfrån musikalen.

Emilia spelade tjuv,fattigflicka och adelsflicka. Emilia var

bra på att spela tjuv.



3A Victor B



OliverTwist

OliverTwist var en jättebra teater, inget kan vara bättre:). Jag blevskraj på några ställen fast den var ändå bra. Emilia speladejättebra sina roller som adelsdam, tjuv och fattigflicka. Hon komihåg allt bra vad jag vet! Sångerna och danserna gick ocksåjättebra för Emilia och alla andra. Oliver Twist är den bästateater som jag någonsin har sett (och kommer vara min favoritalltid) Den var också rolig i alla fall det där med Fagin för hanvar så rolig:D. Och när Oliver kom till Kalmankartano så var detroligt för tanten där var så rolig. Gubben och Tanten så roligaoch konstiga ut när de gick lutade mot varandra när de gicknågonstans så gick de så, jag skrattade tyst för mig själv. Ibörjan var det ganska högt ljud för det åskade och blixtrade ibörjan, och så såg man Olivers mamma i början också för honförsökte hitta någonstans att vara. Sen när teatern tog slut (den tog 2 timmar och 30 min) for vi ner till aulan där Emilia var vikramade om henne och så pratade med henne om hur bra de gick och sågav vi henne en blombuket och så fotade Nette oss, Emilia var såååbra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teaternvar sååå bra!!!!!!!!!!!!!!!!!
Filippa 3a 
 
OliverTwist



OliverTwist är en musikal som dom också har lagat en film om. Denhädelsen har dom härmat från för i tiden. Vi såg filmen i klasenförst ock se for vi på teatern. Jag tyckte att det var bra eftersom den var på filmen fört för annars skulle jag inte ha förståttnågonting. Det var speciellt roligt att se Emilia på sen. jagtyckte mer om teatern en om filmen. (för att Emilia var med) :) Oliver Twist var den bästa teatern jag har varit på. Jag tyckte detefter som att det var verkligt och ingen gjorde något fel.(i allafall inte vad jag såg) Jag förstod inte alls hur dom har fått ihopallting men det var jätte bra!!!!.Sen fick vi också träffa Emiliaoch prata med henne det var roligt. :) När vi for hem med bussen såtänkte jag att Emilia måste har varit jätte närvös. Jag undradeockså hur det skulle vara att uppträda för så många och hur detskulle vara att göra fel,undra om det var pinsamt ??????? (detskulle i alla fall tycka) Jag tyckte att Emilia skötte sig jättebra och att teatern var jätte bra!!!





!!Amanda 3A!!

 
Oliver Twist



När teatern började såvar jag jättespänd men det gick över fort. Om jag skulle ha varitspänd i tjuvgänget så skulle det nog ändå gå över för att itjuvgänget så skall man ju vara glad. Jag var jättenöjd efterteatern. Mina favoritroller var adelsdam och tjuv. Jag tyckte attallting gick bra för mig. Jag är alltid rädd att jag tappartallriken i genom gallret i fattighuset men det gick bra. I bland såblir jag lite skraj när det börjar med blixtar. Det är jobbigt ibland när jag har fyra tröjor när jag är tjuv men det går ändåbra. När jag var adelsdam gick det också bra. Det var jätteroligtatt klassen kunde komma och titta på. Att spela teater är sånt somalla kan. Det borde alla testa. Att spela teater är det bästa somfinns.




Emilia3a



Oliver Twist

Musikalen var jätte bra. Det var häftigt att dom lyckades ändra bakgrunden så snabbt och att dom fick rökeffekter och åska. Dom hade valt ut bra sånger. Det såg äkta ut.

Det var spännande före teatern började. Jag hade ingen aning hur dom planerade på såna teatrar.

Jag fattar inte hur dom var så bra. Och hur kan barn vara med i en så svår teater.

Emilia var super bra.....

Amilia 3a











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar